Реклама

Тема на форума

22.02.2012 16:19
emi_r

Завръщането на bibibi003..

Здравейте и от мен ето че и аз се реших да пиша тук .Става въпрос за всеизвестната на васички bibibi003 Биляна Стояноваска която вече е с нов профил studio silvana и се представя не като Биляна Стояноваска а като Траянка Александрова,как стигнах до всички тези разкрития ще ви разкажа сега и ще се опитам а бъда максимално кратка макар че историята е много дълга .
Преди близо 3 седмици studio silvana си поръча от мен 2 комплекта за детенце и се разбрахме да и ги изпратя в определен ден понеже тогава взимала майчинство по нейните думи ...е съгласих се ....изпратих ги и реших да и се обадя за да и кажа че съм ги пуснала .Званя аз обаче телефона изкючен и си мисля ооооо няма страшно по късно ще звънна .Да ама Не .Званя аз 2 седмици подред и този телефон изобщо не функционира .Тогава решавам аз да се обадя в Еконт и да си поискам пратката обратно ,но те ми казват че се били свъразли с нея и тя обещала да отиде да си ги вземе в определн ден само че това не ства нито в петък нито в понеделник и т.н .Тогава аз се очудих как така се се свързали с нея след като телефона и е изключен и реших да попитам .Отговара на служителя на Еконт беше -Скайп,след което го помолих да ми даде скайпа на жената и той ми го изпрати на имейла ,bibibi003 беше скайпа и .Намерих го но нито стон нито вопъл,никой не ме прие.И незнам защо реших да напиша това име bibibi003 в Гугъл и познайте какво ми излезна ето това
http://prodavalnik.com/forum-tazi-zhena-bibibi003-alex-123-bilyana-sofiya-mladost-2-nyama-umora/p22877
След което малко се обърках и реших да звънна в еконт за да попитам наистина ли е това скаипа и ,от там момчето ми каза сленото;
"Да госпожо това е скайпа и момичето се казва Биляна Стояновска и всички пратки и престигат на името на Траянка Александрова "Ееееее тогава вече ми светна че съм излъгана от същата която е мамила миналата година много хора .След дълго четене не форумите писах на една потребителка която е потърпевша и ми даде нейн телефон който за мое очудване беше работещ,свъразх се с въпросната Биляна и тя обеща че днес пратката ще бъде освободена ,само че вчера 2 часа след разговора ми с нея получих съобщение на имейла че пратката ми е освободена от Биляна Стояновска след близо 3 семици ....през останалото време докато я чаках е влизала в продавалник 2,3 пъти ,толкова много писма съм и написала единственото нещо което ме попита беше дали пратките са в офиса ,когато и отговорих пак мълчание отсреща....
И сега идва големия въпрос....всеки ще ме попита защо пиша тема за нея и знам че ще ме разберат само тези дето са патили от нея .Ето и моя отговор ;
За мен тази жена е некоректна заради това че близо 3 седмици ме кара да я чакам и заради това че ме излъга как се казва ,даде ми телефон който не работи и едва след разговора си с мен мисля че се поизплаши защото разбра че знам коя е и мисля че заради това отиде да си вземе пратката ако не беше така нямаше да ме отрази изобщо.Най вече темата я пиша защото разбрах колко хора е излъгала и искам да ги предпазя ,това че си е взела пратката от мен не я прави невина за лъжите който скрой на мен и други потребители който се надявам да се включат.Виждам че има и пложителни оценки +това и на мен написа положителна но аз останах с много противоречиви чувства за нея.Ако темата не е подходяща за тук ще помоля администраторите да я преместят,те са информирани за всяко едно мое действие относно тази дама и мисля че вече профилите са и блокирани . Въпреки че тя ми се издължи за мен този човек е некоректен и мисля че да лъжеш другите рано или ксно всичко се разбира. За тази дни разбрах колко е важно човек да бъде искрен и никой няма право да се подиграва с времето и нервите на другите!!!!
http://prodavalnik.com/studio_silvana-profile това е линк към новият профил на bibibi003 Биляна Стояновска(Траянка Александрова),и така какво излиза stuio silvana+bibibi003+ALEKS_123= Биляна Стояновска

Оставете коментар

tomi-sami
22.02.2012 17:15

много е гадно така.аз самата преди време бях изльгана от една ,която уж се казва ГАЛИНА ДИМИТРОВА-ТРАЯН...Е МЕЙЛА И,а профила115996 с 2 фалшиви телефона,може да е пак тя.иска-пращаш,после катастрофи,болести...и.си платих разходите за еконта 2 посоки. та,много добре разбирам ситуацията,лошото е,че уж се следи за ред от модераторите и някакьв контрол,но...незная така колко още ще гьрмим с пари.questpinkcrazy

Отговор

niki_neni
22.02.2012 17:24

Not a word е няма що .... Scream

Отговор

nameika
22.02.2012 17:26

още в пъвата тема за нея казах,че е измамница,но всички скочиха срещу мен.такива се познават от далече.само не ми е ясно как ще кажеш,че детето ти едва не умира без да има такова нещо.това са болни мозъци....пази боже от такива
ето ти интересно четиво за нея http://prodavalnik.com/forum-temata-za-bibibi003/p22189

Отговор

emi_r
22.02.2012 17:32
Цитат  (nameika 22.02.2012 17:26)

още в пъвата тема за нея казах,че е измамница,но всички скочиха срещу мен.такива се познават от далече.само не ми е ясно как ще кажеш,че детето ти едва не умира без да има такова нещо.това са болни мозъци....пази боже от такива
ето ти интересно четиво за нея http://prodavalnik.com/forum-temata-za-bibibi003/p22189

Прочела съм толкова много неща за нея че се очудвам че такива хора продължават да лъжат въпреки че са осмивани пред другите ,няма срам ей нямаааа newsm10

Отговор

niki_neni
22.02.2012 17:32

Между другото аз съм имала с Биляна сделка ,но в другия сайт,и всичко мина без проблеми.Но си спомням миналата година форума беше прегрял от теми за нея fight,доста хора беше излъгала .Ужас тия хора нямат спирачки. Furious

Благодаря за предупреждението newsm20
Веднага я слагам в черния списък.... GTFO

Отговор

emi_r
22.02.2012 17:33
Цитат  (niki_neni 22.02.2012 17:24)

Not a word е няма що .... Scream

Обосновете се !!!!Не пишете многозначно

Отговор

emi_r
22.02.2012 17:35

С много хора е имала сделки и то положителни но и тези дето е излъгала не сам малко,явно си поръчва нещо и ако е на кеф го взима ако не си прави пас..важното е че о този път е разкрита!!!

Отговор

niki_neni
22.02.2012 17:42

Да ,най- важното е че е разкрита ,но има и доста хора ,които не четат във форума.

Отговор

emi_r
22.02.2012 17:51
Цитат  (niki_neni 22.02.2012 17:42)

Да ,най- важното е че е разкрита ,но има и доста хора ,които не четат във форума.

Поне тези който го четът ще имат едно наум ......а такива като нея на всяка крачка ,кога ще се прочисти сайта от такива Некоректни ?

Отговор

elena83
22.02.2012 17:56

Като знам колко си коректна и как си държиш на думата, представям си какво ти е било цели 3 седмици !!! Добре поне, че е взела пратката накрая и добре че написа тема да знаем, че излиза от зимен сън newsm62

Отговор

emi_r
22.02.2012 18:03

Жалко че няма а може да се включи в темта вече е блокирана от админстраторите,но мисля че рано или късно пак ще се появи за да си намеи нви жертвички Furious

Отговор

elena83
22.02.2012 18:05

Блокирана, но може и само така да мислим..може да има вече и друг профил

Отговор

niki_neni
22.02.2012 18:05

newsm62 излиза тя от зимен сън ..... амаааа.... fight

Отговор

elena83
22.02.2012 18:06

Аз не разбрах, как в еконт и дават пратки на името на друг човек? И от тяхна страна не е коректно, сега като и знаем името ще внимаваме, но като си измисли друго име и си вземе пратка без проблем ( или не я вземе)

Отговор

emi_r
22.02.2012 18:12

Името което изплзва до колкото разбрах е на майка и ,следващият път може би ще ползва името на баба си или или дядо си недай си боже да използва името на детето си !!!Знам къде работи ,можем да отидем групово да си направим по един маникюр или прическа пък ще плащаме когато можем newsm62

Отговор

radentseto
22.02.2012 18:20
Цитат  (emi_r 22.02.2012 18:12)

Името което изплзва до колкото разбрах е на майка и ,следващият път може би ще ползва името на баба си или или дядо си недай си боже да използва името на детето си !!!Знам къде работи ,можем да отидем групово да си направим по един маникюр или прическа пък ще плащаме когато можем newsm62

ами хайдеnewsm62

Отговор

radentseto
22.02.2012 18:23
Цитат  (elena83 22.02.2012 17:56)

Като знам колко си коректна и как си държиш на думата, представям си какво ти е било цели 3 седмици !!! Добре поне, че е взела пратката накрая и добре че написа тема да знаем, че излиза от зимен сън newsm62

Напълно подкрепям мнението!Еми е супер коректен човек,а сега разбирам че е и доста търпелива...цели три седмици,ами като няма пари да не поръчва!Май напоследък всеки си поръчва ей така без да мисли как ще плаща после!!fightfight

Отговор

emi_r
22.02.2012 18:27
Цитат  (radentseto 22.02.2012 18:20)

ами хайдеnewsm62

Хайде кога тръгваме да и устроим изнендка ,аз така или иначе съм за боядисване .....28351_398

Отговор

radentseto
22.02.2012 18:27
Цитат  (elena83 22.02.2012 18:06)

Аз не разбрах, как в еконт и дават пратки на името на друг човек? И от тяхна страна не е коректно, сега като и знаем името ще внимаваме, но като си измисли друго име и си вземе пратка без проблем ( или не я вземе)

Еми,такива са аз тази седмица взех едни очила от еконт,изкарах личната ми карта,но никой не я отрази,а в пощата без лична карта ще ме върнат,нищо че брат ми им е колега и повечето ме познават,запис за 5 лв. не са ми давали защото името ми било сгрешено...

Отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.

Реклама