Реклама

Тема на форума

22.02.2012 10:21
teditodorova

Объркана съм,искам съвет

Най-напред да кажа,ситуацията ми е много объркана...няма да споменавам никове,защото искам само съвет...
Мисля,че постъпиха страшно некоректно с мен и не знам какво да правя.
Потребителя веднага ще разбере,че става въпрос за него,но няма да издам ник-нейма.Ако сам не се издаде,никой няма да разбере кой е!
Така...
Написах във форума,че търся летни дрешки 9-12 месеца за момиченце.Включи ми се въпросния потребител с предложения.разменихме скайпове и писахме там...Прати ми снимки на всички дрехи,за да си избирам...Избрах си няколко дрешки,много ми харесаха и казах да ми каже някакви ориентировъчни цени,за да знам кое колко струва.отговаряше ми всеки път с ''няма проблем,не се притеснявай''.
Започна да си избира от моите обяви за размяната...Понеже имам много неща,някои от които са на сестра ми и не ги разменям,отказвах за някои неща.След допитване до сестра ми,се съгласих да и дам две от нещата,които искаше.И така,събраха се страшно много дрехи...Написах и размери,описах и всяка една дреха...Питах няколко пъти дали всичко е наред,отговаряше-да!
Така...Изпрати ми нейните дрехи като колет.И понеже тези,които тя си избра бяха много,казах и,че ще и ги пратя на два пъти.Опаковах първия колет,но ми го върнаха,защото трябвало в кашон.И така забавих пратката с още един ден.междувременно получих нейните неща.Многооо ми харесаха и мъжа ми много им се зарадва...Писах и колко ме е зарадвала,колко съм доволна от размяната!!!Написах и всички положителни оценки на сделките!Даже ми каза,че съм я разплакала...
До тук-добре.След като получи моя пакет се започна-това ми е голямо,това ми е голямо,това ми е голямо!7ee92
Връщам!!!Без да попита дали може да ги върне,без да сме имали уговорка за връщане,при положение,че съм давала размери...Казах и,че не искам да ми ги връща,че аз не съм виновна,че не е премерила както трябва и т.н.''Ще оставя само еди кое си,в замяна кажи какво искаш да си оставиш?''Аз се ядосвам още повече!!!казвам и че не искам да ми ги връща -да е мерила когато трябва.А тя ми отговаря,че нямала време да мери от малката...И питам-как няма време да мери,а пък нон стоп е на линия и играе в игри и пише коментари и т.н.???????
Още същия ден ми пратила кашона,след като изрично и казах,че няма право да го връща,след като не е по моя вина...Била ми се извинила и т.н.Дори за детето и дрехите върна,значи и те не са станали?
Та,питам ви сега и моля ви за съвет,защото наистина не знам какво да правя!!!
Получих кашона обратно!НО,трябва ли и аз да връщам нейните или да и изпратя всичко по размяната,каквото си е избрала???Защо трябва да се ощетявам???Какво съм виновна,че ме прецаква така???След като веднъж си ги е избрала и с хиляда уговорки и питания,уж всичко беше наред,накрая да ми връща дрехите?????
Какво мислите вие,момичета???

Оставете коментар

teditodorova
22.02.2012 10:22

И другото,което е,взела съм дрехи за детенцето си,до последно не знаех какви са цените им,а ги научих чак като оферирах...Защо трябва да лишавам детето си така,заради небрежността на някого?

Отговор

parfiums_free_zonne
22.02.2012 10:33
Цитат  (teditodorova 22.02.2012 10:22)

И другото,което е,взела съм дрехи за детенцето си,до последно не знаех какви са цените им,а ги научих чак като оферирах...Защо трябва да лишавам детето си така,заради небрежността на някого?

Здравейте ! Много неприятно ви се е получило , особенно като на вас нейните дреши ви харесват. Според мен , тя иска пари , уж ще разменя . А и транспорта сигурно сте и платили . Според мен това че тя не е премерила , а се е съгласила да ги взима така си е нейн проблем. Вие взехте ли си нещата които ви е върнала ? Ако не сте , оставете си ги в еконт те ще и ги върнат.

Отговор

morti_21
22.02.2012 10:38

Моето мнение е ,че постъпката на тази потребителка е повече от некоректна.
До колкото разбрах,тя ви е предложила размяна. След като предлага,значи си е харесала от вас дадени неща.
Щом сте се разбрали нещо е редно да се спазва! Какво значи не ми става и голямо ми е? Потребителката да е измерила и да е преценила. Според мен не е редно да и връщаш дрешките. Може просто да я компенсирате с неща,които да и станат примерно. Ако не е съгласна,то си и пращайте отново дрешките за които сте се разбрали!
Какво е това размотаване и защо си мислят,че всеки има излишно време за размотаване.
Та или компенсиране с други дрешки или същите тези,за които сте направили оферти.
Успех и дано се разберете.Винаги има решение,стига и двете страни да са точни и разбрани хора.

Отговор

teditodorova
22.02.2012 10:38
Цитат  (parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:33)

Здравейте ! Много неприятно ви се е получило , особенно като на вас нейните дреши ви харесват. Според мен , тя иска пари , уж ще разменя . А и транспорта сигурно сте и платили . Според мен това че тя не е премерила , а се е съгласила да ги взима така си е нейн проблем. Вие взехте ли си нещата които ви е върнала ? Ако не сте , оставете си ги в еконт те ще и ги върнат.

Прати ми ги по пощата,защото нямаме еконт в града.И понеже моя роднина работи там,ми ги носят до дома.Всичко е при мен,но какво да правя.Наистина дрешки за бебчето ми харесаха,но като нямам вина,как да постъпя?

Отговор

parfiums_free_zonne
22.02.2012 10:39

Вчера ми се случи с г-жа Видка Стоянова от Стамболийски нещо подобно , писа ми за един мой екип М р-р като подробно съм дала размери в табличка
(cm) M
Ръст 165
Гръдна обиколка 96
Дължина яке 58
Ръкав (дължина от рамото) 58
Дължина на долнището 100
Ханш панталон 90
Кръст 60
отказва на куриера пратата и представете си какво казва НА ТОЗИ ЕКИП ДОЛНИЩЕТО Е НАПРАВО ДЕТСКО , ами аз какво съм и виновна че не си е премерила дадените размери . Е сега си го взех , платих си 6 лв. и здраве да е !

Отговор

parfiums_free_zonne
22.02.2012 10:40
Цитат  (teditodorova 22.02.2012 10:38)

Прати ми ги по пощата,защото нямаме еконт в града.И понеже моя роднина работи там,ми ги носят до дома.Всичко е при мен,но какво да правя.Наистина дрешки за бебчето ми харесаха,но като нямам вина,как да постъпя?

иска ли пари, или какво

Отговор

teditodorova
22.02.2012 10:41

Аз си поемам пощенските и в двете страни.Тя ми предложи дрешките-да.
И друг път ми се е случвало потребителка да вземе нещо и да не е преценила добре.Наскоро видях своя блуза за продан и тя каза,че не и е станала и затова я продава.Не виждам лошо в това.А и дрехите,които сме разменили вече са мои,тъй като и коментари съм поставила...Наистина съм объркана.

Отговор

teditodorova
22.02.2012 10:42
Цитат  (parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:40)

иска ли пари, или какво

Еми казва ми,каквото ти харесва-купуваш!Връща ми даже неща,за които беше сигурна,че ще и станат.

Отговор

kate_rina_1
22.02.2012 10:43
Цитат  (parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:33)

И аз мисля точно така- просто иска пари. Да е мерила в крайна сметка, не е Ваш проблема, че не е имала време. Ако сте я излъгали в размерита- да, но след като тя не ги е гледала си е нейн проблем....

Отговор

parfiums_free_zonne
22.02.2012 10:44

Аз имам страхотни бебеши дрешки , всичко ни беше от чужбина , но са момичешки . Даже не съм ги пускала за продажба защото много си ги обичам, а то в същност какъв и е проблема ато са големи , детето и нали расте ,все ще им станат , нали не са малки. Мисля че ще се свържи с вас и ще поиска порички

Отговор

Ivnova
22.02.2012 11:00

Аз бих поискала да ми върне парите за разходите които съм поела по транспорта и бих си и върнала нейните дрешки. Чиста проба купи не размени..че сега отиване и връщане да платиш за пратката. Да си ги държи в къщи, ще си намериш по-хубави:)

Отговор

parfiums_free_zonne
22.02.2012 11:02
Цитат  (Ivnova 22.02.2012 11:00)

Аз бих поискала да ми върне парите за разходите които съм поела по транспорта и бих си и върнала нейните дрешки. Чиста проба купи не размени..че сега отиване и връщане да платиш за пратката. Да си ги държи в къщи, ще си намериш по-хубави:)

newsm10

Отговор

valenta
22.02.2012 11:29

Аз пък се чудя защо не искаш да и кажеш коя е потребителката. Това е негоректност аз и затова не разменям.Връщаи и парцалките и толкова .

Отговор

mannuella
22.02.2012 11:33

много некоректно и аз мисля,че искам пари
Ами върни и пакета,но с наложен платеж,който да ти поема разходите по изпрашщането.Ако си дала 4лв за пощенски-изпрати и колета с наложен платеж за 4лв-тотално ще и объркаш плановете и сама ще се натресе

Отговор

valenta
22.02.2012 11:36

Ние сме малко хората които играем в игрите и аз и съм сигурна коя е потребителката тя наистина все това повтаря ,че няма време от малката .

Отговор

teditodorova
22.02.2012 11:38
Цитат  (valenta 22.02.2012 11:36)

Ние сме малко хората които играем в игрите и аз и съм сигурна коя е потребителката тя наистина все това повтаря ,че няма време от малката .

Дори да знаеш,моля те не казвай,искам да се реши въпроса...Ако и ги пратя с наложен платеж,дали няма да ми го върнат...

Отговор

valenta
22.02.2012 11:42

Ами питаи я как иска да и ги върнеш ,а тя да ти плати пътните.

Отговор

Ivnova
22.02.2012 11:42
Цитат  (valenta 22.02.2012 11:29)

Аз пък се чудя защо не искаш да и кажеш коя е потребителката. Това е негоректност аз и затова не разменям.Връщаи и парцалките и толкова .

За мился, че защото още не е решла какво точно да направи понеже дрешките са и харесали, и не са взели крайно решение помежду си...но смятам, че в никакъв случай не трябва да плащаш дрешките колкото и да ти харесват, защото ще продължи с порочната практика

Отговор

valenta
22.02.2012 11:44

Тя ако е дама с достойнство нямаше да си мълчи ,а да обясни защо го е направила.Тя знаели за темата?

Отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.

Реклама