2012 © Продавалник. Всички права запазени. Промени в Споразумението
Реклама
Най-напред да кажа,ситуацията ми е много объркана...няма да споменавам никове,защото искам само съвет...
Мисля,че постъпиха страшно некоректно с мен и не знам какво да правя.
Потребителя веднага ще разбере,че става въпрос за него,но няма да издам ник-нейма.Ако сам не се издаде,никой няма да разбере кой е!
Така...
Написах във форума,че търся летни дрешки 9-12 месеца за момиченце.Включи ми се въпросния потребител с предложения.разменихме скайпове и писахме там...Прати ми снимки на всички дрехи,за да си избирам...Избрах си няколко дрешки,много ми харесаха и казах да ми каже някакви ориентировъчни цени,за да знам кое колко струва.отговаряше ми всеки път с ''няма проблем,не се притеснявай''.
Започна да си избира от моите обяви за размяната...Понеже имам много неща,някои от които са на сестра ми и не ги разменям,отказвах за някои неща.След допитване до сестра ми,се съгласих да и дам две от нещата,които искаше.И така,събраха се страшно много дрехи...Написах и размери,описах и всяка една дреха...Питах няколко пъти дали всичко е наред,отговаряше-да!
Така...Изпрати ми нейните дрехи като колет.И понеже тези,които тя си избра бяха много,казах и,че ще и ги пратя на два пъти.Опаковах първия колет,но ми го върнаха,защото трябвало в кашон.И така забавих пратката с още един ден.междувременно получих нейните неща.Многооо ми харесаха и мъжа ми много им се зарадва...Писах и колко ме е зарадвала,колко съм доволна от размяната!!!Написах и всички положителни оценки на сделките!Даже ми каза,че съм я разплакала...
До тук-добре.След като получи моя пакет се започна-това ми е голямо,това ми е голямо,това ми е голямо!
Връщам!!!Без да попита дали може да ги върне,без да сме имали уговорка за връщане,при положение,че съм давала размери...Казах и,че не искам да ми ги връща,че аз не съм виновна,че не е премерила както трябва и т.н.''Ще оставя само еди кое си,в замяна кажи какво искаш да си оставиш?''Аз се ядосвам още повече!!!казвам и че не искам да ми ги връща -да е мерила когато трябва.А тя ми отговаря,че нямала време да мери от малката...И питам-как няма време да мери,а пък нон стоп е на линия и играе в игри и пише коментари и т.н.???????
Още същия ден ми пратила кашона,след като изрично и казах,че няма право да го връща,след като не е по моя вина...Била ми се извинила и т.н.Дори за детето и дрехите върна,значи и те не са станали?
Та,питам ви сега и моля ви за съвет,защото наистина не знам какво да правя!!!
Получих кашона обратно!НО,трябва ли и аз да връщам нейните или да и изпратя всичко по размяната,каквото си е избрала???Защо трябва да се ощетявам???Какво съм виновна,че ме прецаква така???След като веднъж си ги е избрала и с хиляда уговорки и питания,уж всичко беше наред,накрая да ми връща дрехите?????
Какво мислите вие,момичета???
|
22.02.2012 10:22 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:33 |
Цитат
(teditodorova 22.02.2012 10:22)
И другото,което е,взела съм дрехи за детенцето си,до последно не знаех какви са цените им,а ги научих чак като оферирах...Защо трябва да лишавам детето си така,заради небрежността на някого?
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:38 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:38 |
Цитат
(parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:33)
Здравейте ! Много неприятно ви се е получило , особенно като на вас нейните дреши ви харесват. Според мен , тя иска пари , уж ще разменя . А и транспорта сигурно сте и платили . Според мен това че тя не е премерила , а се е съгласила да ги взима така си е нейн проблем. Вие взехте ли си нещата които ви е върнала ? Ако не сте , оставете си ги в еконт те ще и ги върнат.
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:39 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:40 |
Цитат
(teditodorova 22.02.2012 10:38)
Прати ми ги по пощата,защото нямаме еконт в града.И понеже моя роднина работи там,ми ги носят до дома.Всичко е при мен,но какво да правя.Наистина дрешки за бебчето ми харесаха,но като нямам вина,как да постъпя?
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:41 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:42 |
Цитат
(parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:40)
иска ли пари, или какво
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:43 |
Цитат
(parfiums_free_zonne 22.02.2012 10:33)
Здравейте ! Много неприятно ви се е получило , особенно като на вас нейните дреши ви харесват. Според мен , тя иска пари , уж ще разменя . А и транспорта сигурно сте и платили . Според мен това че тя не е премерила , а се е съгласила да ги взима така си е нейн проблем. Вие взехте ли си нещата които ви е върнала ? Ако не сте , оставете си ги в еконт те ще и ги върнат.
|
Отговор |
|
22.02.2012 10:44 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:00 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:02 |
Цитат
(Ivnova 22.02.2012 11:00)
Аз бих поискала да ми върне парите за разходите които съм поела по транспорта и бих си и върнала нейните дрешки. Чиста проба купи не размени..че сега отиване и връщане да платиш за пратката. Да си ги държи в къщи, ще си намериш по-хубави:)
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:29 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:33 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:36 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:38 |
Цитат
(valenta 22.02.2012 11:36)
Ние сме малко хората които играем в игрите и аз и съм сигурна коя е потребителката тя наистина все това повтаря ,че няма време от малката .
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:42 |
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:42 |
Цитат
(valenta 22.02.2012 11:29)
Аз пък се чудя защо не искаш да и кажеш коя е потребителката. Това е негоректност аз и затова не разменям.Връщаи и парцалките и толкова .
|
Отговор |
|
22.02.2012 11:44 |
|
Отговор |
Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.
Реклама