2012 © Продавалник. Всички права запазени. Промени в Споразумението
Реклама
За или против еднополовите бракове? Аз съм ЗА тях, защото стасистиката сочи, че в еднополовите бракове развода се среща много по-рядко, насилието е изключително рядко явление и е доказано, че детето на семейство от един пол, освей, че е много по силно по характер, но и много по рядко децата стават гей или лесбийки, отколкото при хетеросексуалните двойки. Много страни като Испания, Белгия. Холанди, Норвегия, Швеция, Канада, ЮАР, Португалия, Исландия, Аржентина, Великобритания и няколко щата в САЩ са озаконили еднополовите бракове и възможността да отглеждат заедно дете. Известно е, че велики хора от миналото са били гейове или лесбийки: Оскар Уайлд, Микеланджело, Леонардо да Винчи, сър Елтън Джон, Роки Мартин, Фреди Меркюри, Тициано Феро, Коко Шанел, Версаче, Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Аристотел, Мартина Навратилова, Караваджо, Тенеси Уилямс, Чейковски, Ван Гог и т.н. Някои хора вярват, че света ще е по-добър без хомосексуалните... Представете си света без тези хора... Няма значение с кой си лягаш, а какво си направил за света!!!
|
02.02.2012 11:36 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 11:45 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 12:03 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 12:09 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 12:22 |
Цитат
(evoto 02.02.2012 12:09)
Аз съм За. Като се обичат хората, що да не се вземат!!! Така или иначе живеят заедно, забраната е един вид дискриминация! Мен лично изобщо не ме интересува, кой с кого ли ляга, за мен е важно аз с кого си лягам и ставам. Имам такива познати, на единия и последните му три връзки бяха с женени мъже с деца. На въпроса ми защо, отговора беше, че едно време е нямало друг начин. Е лично за себе си предпочитам да имат възможност да узаконяват връзките си, вместо да разбера, че съм женена за гей.
|
Отговор |
|
02.02.2012 12:28 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 13:00 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 13:33 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 14:33 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 15:43 |
Цитат
(Sale2011 02.02.2012 13:00)
Това е противоетествено, против природата, в разрез с Библията, без възможност за поколение по естествен начин. Никога не бих искала да съм една от тези двойки - Л. Но всеки си има право, щом правят тройки, значи Л. и Г. не са чак толкова ожасяващи:)))), но за брак не може да иде реч според мен. Искат благословия отивайки в църквата, ако поставения човек венчае такава двойка, което протеворичи на Библията, значи този поставен човек нарушава Божиети заповеди и за каква благословия да говорим. Няма такава! Църквата за да остане в "мир" с човечеството минава дори и тази граница. Това е порок който изисква лечение!
|
Отговор |
|
02.02.2012 15:49 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 15:50 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 15:50 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 16:50 |
Цитат
(Потребител122009 02.02.2012 15:43)
Благодарна съм, че споделихте мнението си. Аз не вярвам в Бог, но вярвам в някаква сила- силата на природара. Не разбирам хората, които се молят и вярват в това, при положение, че като отидеш в църква или ще видиш попа пиян или ако искаш да го питаш нещо, той ще те одреже. Това ли е църквата?! Попове от държавна сигурност... Незнам дали знаете, но папата и вообще цяла Ватикана сигурно е най-голямата мафиотска огранизация. Под Ватикана се пазят архиви за ИСТИНАТА, която е със сигурност шокираща. Самия Папа и нашия Митрополит са личности, на които хиляди хора по целия свят се молят. Аз НИКОГА не бих се молила на някой, който е човек невярващ в това, което проповядва. Не бих се молила на хора, които заклеймяват книги като "Хари Потър" или като "Шифъра на Леонардо", само защото не им изнася, няма да се кланям пред хора, който са против инвитро! Срам ме е, че в САЩ има хиляди свещенници осъдени за блудство с деца! А Вие сте против гейовете и лесбийките...
|
Отговор |
|
02.02.2012 16:51 |
Цитат
(Потребител122009 02.02.2012 15:43)
Благодарна съм, че споделихте мнението си. Аз не вярвам в Бог, но вярвам в някаква сила- силата на природара. Не разбирам хората, които се молят и вярват в това, при положение, че като отидеш в църква или ще видиш попа пиян или ако искаш да го питаш нещо, той ще те одреже. Това ли е църквата?! Попове от държавна сигурност... Незнам дали знаете, но папата и вообще цяла Ватикана сигурно е най-голямата мафиотска огранизация. Под Ватикана се пазят архиви за ИСТИНАТА, която е със сигурност шокираща. Самия Папа и нашия Митрополит са личности, на които хиляди хора по целия свят се молят. Аз НИКОГА не бих се молила на някой, който е човек невярващ в това, което проповядва. Не бих се молила на хора, които заклеймяват книги като "Хари Потър" или като "Шифъра на Леонардо", само защото не им изнася, няма да се кланям пред хора, който са против инвитро! Срам ме е, че в САЩ има хиляди свещенници осъдени за блудство с деца! А Вие сте против гейовете и лесбийките...
|
Отговор |
|
02.02.2012 17:05 |
Цитат
(Sale2011 02.02.2012 16:51)
Точно за това писах и аз, че няма смисъл от брак. Когато грешат едни, когато едни правят престъпления и след това да казваме, ами нашето в сравнение с тяхното не е чак толкова.....това казвате в момента. Но моя пост беше насочен, защо брака като институция между еднополова двойка е безмислена, нали това ви е въпроса. Обшувала съм с такива хора и сигурно отново ще го правя ако се сблъсна, но пази Боже да съм като тях.
|
Отговор |
|
02.02.2012 17:10 |
Цитат
(Потребител122009 02.02.2012 17:05)
Не казвам, че сравнение с проблемита в църквата е по-приемливо да си хомосексуалист. Исках да кажа, че е абсурдно да сравняваме 2-те неща. Според мен както накой беше писал по-горе, че има мнохо хомосексуалисти които заем много важни постове и е много по-добре деца осиновени от такива двойки, който растът в една любяща среда, а не в домове. А за въпроса с църквата, исках да кажа, че не може тя самата да съди тези хора, когато самата църква е неморална. И според мен не може да се посланяте на Библия, която е написана от Римски император, който искал да обедини по този начин народа си.
|
Отговор |
|
02.02.2012 17:32 |
|
Отговор |
|
02.02.2012 17:37 |
|
Отговор |
Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.
Реклама