Реклама

Тема на форума

21.01.2012 14:05
desimona

Печелившите участници в играта "Как срещнах любовта"

Приятели,

Настъпи дългоочаквания момент да обявим печелившите участници в играта "Как срещнах любовта"!
Честито на късметлийката Petya Kaslyovska, която печели специалната награда "Романтичен уикенд за двама в бутик-хотел "Студио" във Велико Търново.
Petya, пожелаваме ти много романтика и незабравими моменти с любимия човек на това страхотно място!

Останалите печеливши участници, които ще бъдат наградени с кредити за промо опции в Продавалник на стойност 20 лв са:

Emona Georgieva

АНЖЕЛА МАРИНОВА

Galya Lyubomirova

Simona Dudeva

инж. Яна Кацарова

Denitsa Gancheva

Весела Вълчева

Силвия Герджикова

Ана Димитрова

Eleonora Davidova

Днес всеки от печелившите участници ще получи лично съобщение от специално създадения за кореспонденция с победителите фейсбук профил на Продавалник - Продавалник Алегрогруп.
Всеки от обявените победители следва да следи във Фейсбук профила си
в меню Съобщения > папка ДРУГИ за получено съобщение от Продавалник Алегрогруп.
След като получите съобщението от нас, моля, отговорете на профила Продавалник Алегрогруп, като му изпратите съобщение, което съдържа:
- за спечелилата специалната награда Petya Kaslyovska: трите имена, телефон за контакт и адресни данни, на които да бъде изпратена нейната награда - ваучер за романтичен уикенд за двама.
- за всеки от печелившите участници на 10-те малки награди: трите имена, телефон за контакт и потребителско име от регистрация в Продавалник.
Всеки от участниците, които спечелят 10-те малки награди (кредити в Продавалник), ако нямат свой профил в Продавалник трябва да се регистрират в сайта до 6 дни (до 20.02.2012) след обявяването им за победители, за да получат своята награда в акаунта си там.

Крайният срок за връзка с Продавалник и предоставяне на посочената информация от страна на обявените победители е 20.02.2012.
След това те губят правото да получат наградата и ще бъдат обявени изтеглените резерви.

Честито на всички печеливши участници и благодарности за участието към всички вас, приятели!

Не забравяйте да надниквате в страницата ни за следващата интересна игра, която няма да закъснее!

Сърдечни поздрави,
Екипът на Продавалинк

Оставете коментар

aquatena
26.01.2012 01:40

10644_369

Отговор

bube_bebe
26.01.2012 08:17

охо дълга история - на пейката на съседа newsm62

Отговор

malibu
26.01.2012 08:44
Цитат  (bube_bebe 26.01.2012 08:17)

охо дълга история - на пейката на съседа newsm62

Да, верно, дългичко ти се е получило newsm62

Отговор

SILVIA.TODOROVA75
26.01.2012 08:49

Дойде ми на крака като клиент в магазина,в който работех и след 30дневна връзка бях бременна и те ме те сега у Плевен,да ги е,с две чааавета до полата и със суджуци по терасата.newsm62

Отговор

teditodorova
26.01.2012 08:49

Да разказвам ли?newsm03

Отговор

teditodorova
26.01.2012 08:50
Цитат  (SILVIA.TODOROVA75 26.01.2012 08:49)

Дойде ми на крака като клиент в магазина,в който работех и след 30дневна връзка бях бременна и те ме те сега у Плевен,да ги е,с две чааавета до полата и със суджуци по терасата.newsm62

Ииии,Силвее,вие по бързата процедура...нЕка време-действайте...newsm62

Отговор

teditodorova
26.01.2012 08:50

*нЕМа 6294_351

Отговор

bube_bebe
26.01.2012 08:57
Цитат  (teditodorova 26.01.2012 08:49)

Да разказвам ли?newsm03

давай после аз :)

Отговор

stoj_
26.01.2012 08:59

И моята е дълга. Дойде като клиент в банката, където работех. След два дни ме попита за скайпа ми и аз взех, че го дадох, а това по принцип е рядко да си дам лични контакти на клиент. Още същата вечер като се прибрах се зачатихме в скайп - девет часа разговор. Много беше интересно, че едновременно се попитахме на около осмия час "Какво ще правиш в събота" и съответно срещата беше уговорена. Първата ни среща беше в зоологическата градина, а най-ужасното там беше, че имаше една мечка с моето име (срам). На другия ден пак бяхме заедно и ми каза, че брат му има рожден ден на следващия ден и че ще пътува до Враца да го види. аз му казвам вземи ме и мен да се запозная с вашите и така нататък. Той през цялото време докато не тръгнахме си мислеше, че се майтапя, тъй като се бяхме запознали 7 дни по-рано. Но аз твърдо отидох с него и беше много интересно преживяване първият ми ден във Враца. Като се върнахме на другия ден, седнахме и се разбрахме кой какво търси от връзката, оказа се, че е едно и също и след седмица живеехме заедно. Та и до днес така вече почти 4 години. 1580_968

Отговор

teditodorova
26.01.2012 09:14
Цитат  (bube_bebe 26.01.2012 08:57)

давай после аз :)

Ох,изкушавам се...Не е нищо особено,запозна ни мой първи братовчед...И така,започвам...
Една вечер братовчед ми решил да отиде на кръчме с приятели,сред които и мой настоящ съпруже.Аз бях при баба си на гости...зиме навън,няма сняг,но студенко...Стоя до печката да се топля и батко пристига.Минава да се види с баба и между другото ми вика:''Хайде с мене да те взема на механичка.''Аз се дърпах,особено като разбрах,че с него има още 3 момчета,а аз 15 годишното хлапе къде ще отивам с тях?!?Баба ми обаче настоя,да не съм скучаела вкъщи и да отивам...И аз какво да правя,обувките,якето и хайде на кръчме.излязохме,отиваме до колата,отваря вратата и мойто бъдеще стои на задната седалка.Батко го погледна(сякаш си знае,че ще става нещо...)и му каза:''Внимавайте много!Това е братовчедка ми,човек убивам за нея!!!''Мъжо разбира се не се стърпява и подава ръка към мен с думите:''Е нека поне да се запознаем,че като се видим някъде поне да се поздравим!''И така,запознахме се,качихме се в колата и хайде на път.Е през цялото време не спря да върти поглед към мен...
Отидохме в кръчмата,естествено нахалитета се намести до мене...newsm62И почна да ми пита разни неща...Аз-срам голям...Оркестърът засвири една балада и батко ми ме покани на танц.Обачеее,аз не спрях да се червя,защото нашето момче през цялото време,докато танцувах с брат'чеда,гледаше втренчено в очите ми.Свърши песента,седнахме на масата и той веднага се изтърси:''Ех,изпревари ме,тъкмо щях аз да я поканя на танц!''
Бъра-бъра известно време,пуснаха едно лудо дайчово хоро и аз естествено-на дансинга,грабвам брат'чеда за ръка и айде на хорото.Лудо-лудо,20 минутно хоро...След което аз бях загряла много и реших да изляза на въздух...И мойто бъдеще се възползва от това,за да останем насаме.Говорихме си,нооо целувката не му се получи,защото аз не можех...newsm62.Свалки,свалки,но на мен ми стана неудобно и влязох вътре,той ме последва и седна до мен на масата...
И така стана работата...Дадох му номера си и от там започна всичко...
Съжалявам за дългия пост,дано не е било досадно...Изчерпателен е.love001

Отговор

tedka*
26.01.2012 09:39

Изтъркано, но модерно по ония времена 7971_883
Запознахме се в чата, в mIRC :) аз umna_krasiva 774, той miro_bor4eto newsm08 Заговори ме, че рядко се срещала такава комбинация и че не можел да пропусне да се запознае с мен newsm47 Чаткахме си 5-6дни, и на 01.01.2004г си чукнахме среща на Часовника в Бургас( отново мн изтъркано). :) Отидохме в близко заведение и след 5 часов разговор вече бяхме хлътнали един по друг 175new После нещата станаха набързо :)
- 01.01.04г запознанство ea28b
- 06.06.04г забременях dancing22
- 07.08.04г годеж 6288_324
- 03.10.04г сватба/брак
- 23.02.05г бебе 6768_948
и така вече 8г сме заедно в добро и лошо 3138_180

Отговор

SILVIA.TODOROVA75
26.01.2012 09:53

Аз ще Ви го спестя,че ние сме "ЦИРК ТОДОРОВИ".newsm62

Отговор

margafraca
26.01.2012 10:05

Как я срещнах ли....като в повечето случай - внезапно!Познавам съпруга си от първи клас, учихме в едно училище, живеем в един квартал и сме били понякога в една компания, но никога не съм мислела че той ще е моя живот!В един момент от живота ми бях решила, че вече трябва да срещна човек, който да ме оцени и ето че го срещнах!Той ме очароваше с комплиментите си, разсмиваше ме с невероятното си чувство за хумор, беше изключително искрен и прям и просто и двамата както се казва гледахме в една посока- искахме семейство и обич!И така след една година заедно, решихме че той е човека за мен, а аз неговата жена!Имаме си две прекрасни деца и брак вече почти 9 годишен.Най важното е че любовта не отминава, когато и в началото е била силна и искренна и както казва попа в добро или в лошо сте заедно и сте се оценили взаимно!

Отговор

margafraca
26.01.2012 10:07

10644_369

Отговор

kate_rina_1
26.01.2012 10:07
Цитат  (SILVIA.TODOROVA75 26.01.2012 09:53)

ЕЕ защо, като те четох на горещия стол искрено се забавлявах- това се казва жена на място- решава и му казва кога какво ще се прави, няма тън-пън....

Отговор

margafraca
26.01.2012 10:14

Супер сте си:)7719

Отговор

teditodorova
26.01.2012 10:18

По фамилия и ние влизаме в този цирк!newsm62newsm08

Отговор

SILVIA.TODOROVA75
26.01.2012 10:22

То не остана човек тук,дето да не ни знае вересиите и маймунджулъците.....newsm62

Отговор

Бръмби
26.01.2012 10:30
Цитат  (teditodorova 26.01.2012 10:18)

По фамилия и ние влизаме в този цирк!newsm62newsm08

И ние също. 7719

Отговор

Трябва да влезете, за да публикувате коментар във форума.

Реклама